Локо играе срещу АЕЛ на Царско село (видео)

19-06-2017 20:09 523 0

На стадиона в столичния комплекс Царско село ще играе първата си контрола от подготовката отборът на Локомотив. Черно-белите ще приемат елитния кипърски АЕЛ Лимасол край Околовръстното на София в петък от 18 часа.
"Сериозен отбор е АЕЛ (Лимасол). Знаете, че преди две години Ивайло Петев бе там треньор. Отборът се бори всяка година за първото място в Кипър, освен това е участник и в европейските клубни турнири. Първата ни контрола ще бъде доста трудна, но се надявам да не бъде толкова лесна и за тях" заяви старши-треньорът Войн Войнов за lokomotivpd.com.

Междувременно тимът продължава с двуразовите тренировки. И двете занимания днес бяха проведени отново на стадиона в Самоков. Продължават пробите на Патрик Циани, който е десен халф, и Джоузеф Ннеку, който играе като дефанзивен халф, се включиха в заниманията.

Още трима играчи пристигнаха на лагера. Двама от тях са испанци, като единият – Жуан Мануел Асеведо е нападател, а другият – Мартин Илескас играе на позицията халф. Националът до 19 години Стивън Славков също ще изкара проби при „черно-белите“.

Така общият брой на футболистите на тестов период в клуба е 6, като бройката е допълвана от защитника Мариян Иванов, който е с тима още от първата тренировка за сезона.


Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС